Laatujärjestelmän avulla voitte kehittää toimintaanne ja saada uusia asiakkaita. Laatujärjestelmän käyttöön ottamalla toimintanne tulee tehokkaammaksi ja siten kannattavammaksi.

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnettu laatustandardi. Sertifiointi vakuuttaa asiakkaillenne, että organisaationne on täysin sitoutunut laatuun ja käy läpi jatkuvasti kolmannen osapuolen tarkastuksia.

Voitte havaita heti alusta alkaen laatujärjestelmän hyödyt, koska jo laatujärjestelmän käyttöönottoprosessi itsessään ohjaa teidät keskittymään liiketoimintaanne.

Laatujärjestelmän hyödyt voivat olla moninaiset:

  • parannukset tuotteenne tai palvelunne tekemisessä
  • parannukset johtamisjärjestelmänne rakenteissa
  • parannukset viestinnässänne, suunnittelussanne ja hallinnossanne
  • parannukset jätteidenne vähentämisessä koko ketjun läpi suunnittelusta toimitukseen
  • parannukset toimittajienne ja alihankkijoidenne hallinnassa
  • parannukset kilpailukyvyssänne käyttäessänne ISO 9001:2015 laatujärjestelmää tärkeänä markkinointivälineenänne

ISO 9001 laatujärjestelmän käyttöönotto ei tarkoita että luotte uudet toimintamallit yritykseenne vaan että dokumentoitte olemassa olevat menettelynne ja varmistatte, että ne täyttävät ISO 9001:2015 standardin vaatimukset. Voimassaoleva ISO 9001:2015 sertifikaattinne on takuu laadustanne.

Lisätietoa saatte sähköpostilla info@bmtrada.fi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Mikä tahansa on toimialanne, neuvomme mielellämme kustannustehokkaimman tien ISO 9001 -sertifiointiin.