Forest Stewardship Council® (FSC) on kansainvälinen organisaatio, joka edistää vastuullista metsänhoitoa maailman metsissä. FSC tuotemerkki antaa kuluttajille tiedon siitä, että tuote tukee vastuullista metsänhoitoa, ja että puun alkuperäketju on seurannassa.

Ottamalla FSC järjestelmän käyttöön ja auditoimalla koko ketjun, yritys voi varmistaa, että se täyttää EU Timber Regulationin ja EU FLEGTin vaatimukset. Lue lisää EU:n puutavara-asetuksesta täältä. Asetus velvoittaa kaikkia puutuotteiden valmistajia ja myyjiä.

BM TRADA on auditoinut FSC Chain of Custody -järjestelmiä jo tuhansissa eri yrityksissä. FSC tuotemerkkiä kantavat monenlaiset puuperäiset tuotteet kuten paperi, sellu, sahatavara, vaneri, ikkunat ja ovet, pakkauskartonki tai vaikkapa huonekalut. Tuotemerkki on tae siitä, että valmistuksessa on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puita.

Ota yhteyttä, niin kerromme, miten pääset mukaan kestävän kehityksen ja sertifioidun puutuotteiden maailmaan. (licence code: FSC-A000503)

 

Sertifioinnin kustannukset ja lisätietoja saatte sähköpostilla  info@bmtrada.fi

Mikä tahansa on toimialanne, neuvomme mielellämme kustannustehokkaimman tien sertifiointiin.

WARRINGTONFIRE TESTING AND SERTIFICATION LIMITED TERMS AND CONDITIONS (UK)/WARRINGTONFIRE TESTING AND SERTIFICATION LIMITED EHDOT JA -OLOSUHTEET ENGLANIKSI (YHDISTYNEET KUNIGASKUNNAT) 

FSC STANDARDS

DATABASE OF FSC CERTIFICATES

APPLICATION FORM FOR FSC CERTIFICATION