Forest Stewardship Council® (FSC) on kansainvälinen organisaatio, joka edistää vastuullista metsänhoitoa maailman metsissä. FSC tuotemerkki antaa kuluttajille tiedon siitä, että tuote tukee vastuullista metsänhoitoa, ja että puun alkuperäketju on seurannassa.

Ottamalla FSC järjestelmän käyttöön ja auditoimalla koko ketjun, yritys voi varmistaa, että se täyttää EU Timber Regulationin ja EU FLEGTin vaatimukset. Lue lisää EU:n puutavara-asetuksesta täältä. Asetus velvoittaa kaikkia puutuotteiden valmistajia ja myyjiä.

BM TRADA on auditoinut FSC Chain of Custody -järjestelmiä jo tuhansissa eri yrityksissä. FSC tuotemerkkiä kantavat monenlaiset puuperäiset tuotteet kuten paperi, sellu, sahatavara, vaneri, ikkunat ja ovet, pakkauskartonki tai vaikkapa huonekalut. Tuotemerkki on tae siitä, että valmistuksessa on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puita.

Ota yhteyttä, niin kerromme, miten pääset mukaan kestävän kehityksen ja sertifioidun puutuotteiden maailmaan.

 

“Notification of temporary suspension for FSC® Chain of Custody certification

Exova confirms that Accreditation Services International (ASI), the accreditation body for the FSC® chain of custody scheme, has temporarily suspended Exova BM TRADA for FSC Chain of Custody (CoC) worldwide as of 15th April 2016.

Whilst we are of course disappointed to have received this suspension, we are continuing to work with ASI to ensure that it is lifted as soon as possible.”

 

Sertifioinnin kustannukset ja lisätietoja saatte sähköpostilla  info@bmtrada.fi

Mikä tahansa on toimialanne, neuvomme mielellämme kustannustehokkaimman tien sertifiointiin.