Voimakkaasti nousevat energiakustannukset ja todellinen paine vähentää kasvihuonekaasuja ovat saaneet monet organisaatiot kiinnostumaan energianhallintajärjestelmistä. Kokonaisenergiankulutuksen vähentäminen johtaa pienempiin päästöihin, parempaan energian riittävyyteen ja kustannussäästöihin.

ISO 50001 on kansainvälinen standardi energianhallintajärjestelmille. Se esiteltiin kesäkuussa 2011, ja se tarjoaa organisaatioille tunnetun pohjan integroida energian käytön tulokset johtamisjärjestelmiin. Standardissa on esitetty vaatimukset energiapolitiikan laatimisesta samoin kuin tavoitteiden asettamisesta ja toimeenpanon suunnittelusta. Standardi on helposti integroitavissa ISO -laatu- ja ympäristöjärjestelmiin ja OHSAS -työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmään.

Saavutettavat edut:

  • Parantuvat liiketoiminnan tulokset ja parempi tuottavuus
  • Pienemmät energiakustannukset
  • Parantunut sidosryhmien luottamus
  • Auttaa saavuttamaan kansalliset ja kansainväliset energiansäästölle asetetut tavoitteet
  • Otetaan käyttöön parhaat käytännöt energianhallintajärjestelmissä
  • Helpottaa pääsemään nykyisiin ja tuleviin pakollisiin energiatehokkuustavoitteisiin

Lisätietoa saatte sähköpostilla   info@bmtrada.fi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Mikä tahansa on toimialanne, neuvomme mielellämme kustannustehokkaimman tien ISO 50001-sertifiointiin.

ISO 50001:2011 –standardin voitte ladata täältä (maksullinen), klikkaa www.sfs.fi

 

UKAS_Man_Systems