Rainforest Alliance ja UTZ yhdistyvät

cocoa-beans-499970_1280-2-680x1024

Uusi organisaatio luo yhden kestävän kehityksen maatalousstandardin: se yksinkertaistaa sertifiointiprosessia ja parantaa edelleen viljelijöiden ja metsäyhteisöjen toimeentuloa.

Kaksi maailman johtavaa kestävän kehityksen sertifiointiorganisaatiota Rainforest Alliance ja UTZ ovat ilmoittaneet aikeestaan yhdistyä tämän vuoden aikana.

Uusi organisaatio, nimeltään Rainforest Alliance, käsittelee ympäristö- ja sosiaalikysymyksiä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien ilmastonmuutos, metsien hävittäminen, köyhyys ja kuluttava maatalous. Se luo yhden maailmanlaajuisen sertifiointistandardin, joka yksinkertaistaa maanviljelijöiden sertifiointia ja antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa entistä vastuullisempia toimitusketjuja tehokkaammin.

Lisätietoja uuden standardin kehittämisestä: https://www.rainforest-alliance.org/business/sustainable-farming/farm-certification/2020-rainforest-alliance-certification-standard/

Tuleva Rainforest Alliance auttaa varmistamaan, että tuotteita hankitaan vastuullisesti ja auttaa maanviljelijöitä ja yrityksiä vastaamaan kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden kasvavaan kysyntään.

Sertifiointijärjestelmien yhdistymisen jälkeen globaalina toimijana toimitusketjun ja alkuperäisketjun sertifionitelimenä BM Certification – BM Trada jatkaa palvelujen tuottamista korkealaatuisimpana ja uusi standardi tulee saataville. Asiakkaille, jotka etsivät uutta kokenutta sertifiontielintä, olemme teidän tukenanne alkuperäketjun seurannan kumppanina ja varmistamme tarvittavat auditoinnit monen vuoden kokemuksella ja kohdennetulla palvelulla. Ota meihin yhteyttä!

Tietolähde: https://www.rainforest-alliance.org/articles/rainforest-alliance-utz-merger