BM Sertifionti mukautuu COVID-19:n aiheuttamiin muutoksiin

virus-4937553_1280COVID-19:n aikana BM Sertifiointi huolehtii työntekijöistä, jotka yleensä työskentelevät toimistossa, ja auditoijista, jotka suorittavat päivittäin yrityksissä auditointeja, tarjoamalla heille mahdollisuuden työskennellä etäyhteydessä. Jos tarkastusta ei voida suorittaa etäyhteydessä, varotoimenpiteet toteutetaan käyttämällä suojavarusteita (naamiot, desinfiointiaineet, käsineet jne), samoin kuin liikkuminen yrityksen alueella tapahtuu 2 metrin etäisyydellä ihmisistä, jotka tapaavat auditoijaa.

Johtamisjärjestelmien, alkuperäketjujen seurannan ja tuotesertifiointien auditoinnit suoritetaan akkreditointivaatimusten muutosten mukaisesti, jotka kukin standardinvalvontaelin on mukauttanut hätätilanteeseen. Kun hätätilanteen rajoitukset kasvavat, niin myös auditointiolosuhteiden rajoitukset kasvavat ja tiedotamme niistä asiakkaillemme päivittäin.

Tänä aikana auditoijien työ vaatii paljon enemmän huomiota ja aikaa varmistaaksemme, että käyttöön otetut järjestelmät toimivat jopa hätätilanteessa, ja taataksemme, että yrityksen tarjoamat palvelut ja tuotteet täyttävät myönnetyssä sertifikaatissa vahvistetun lupauksen.

BM Sertifiointi kiittää työntekijöitä sopeutumiskyvystä ja asiakkaita reagointikyvystä muutokseen.