BM TRADA ONNITTELEE PEFC SUOMEA – 20 VUOTTA VASTUULLISESTI METSÄSTÄ

pefc finland 20 years flower pic Oct 22 2019

BM TRADA Suomi Oy:n Marko Malinen osallistui PEFC Suomen kutsuvierastilaisuuteen Helsingissä 22.10.2019.

Tilaisuudessa juhlapuheen piti maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Kutsuvierasivat seurasivat historiakavalkadia ja katsausta PEFC:n tulevaan toimintaan yhdessä PEFC:n toimiston ja hallinnon edustajien kanssa. Videotervehdyksin PEFC Suomea onnitteli PEFC:n kehittämisessä vuosituhannen vaihteessa olleiden sidosryhmien edustajia ja kollegoita muiden maiden PEFC-organisaatioista. PEFC edistää kestävää  metsänhoitoa ja vastuullista puun käyttöä Suomessa ja kansainvälisesti.

PEFC-verkosto vietti 20-juhlavuottaan maailmanlaajuisesti vuoden 2019 aikana, lue lisää:

https://pefc.fi/pefcn-juhlavuosi-huipentui-yhteiseen-tapahtumaan-saksassa/

Kuva: Alessandro Rampazzo