MARRON WOOD TOIMITTAA JALOPUUT JA MASSIIVITASOT

Marron Wood Oy, BM TRADAn asiakas Lahdesta toimittaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti jalopuita ja massiivitasoja joita yritys hankkii asiantuntemuksella puolesta osasta maailmaa. Marron Wood Oy:lla on pitkäaikaiset ja luottamukselliset suhteet toimittajiinsa.

Marron Wood Oy:llä on BM TRADAn myöntämät FSC CoC ja PEFC CoC alkuperän seurannan sertifikaatit todistuksena yrityksen sitoutumisesta kestävään kehitykseen toiminnassaan ja toimittajiensa aktiivisesta toiminnan arvioinnista.

Lue lisää Marron Wood Oy:n toiminnasta: www.marronwood.com

Marron Wood story_WEB

Marron Wood Oy:n toimitusjohtaja Juha Suninen ja BM TRADA Latvian toimitusjohtaja ja FSC CoC ja PEFC CoC Lead Auditor Svirksts Marron Wood Oy:n konttorilla Lahdessa helmikuussa 2019.