LITO-BOTNIA OY AB:LLE FSC COC PUUN ALKUPERÄN SERTIFIKAATTI

Lito-Botnia Oy Ab:n toimitusjohtaja Asko Karppinen valitsi BM TRADAn sertifiontielimeksi ja alkuperän seurannan järjestelmäksi FSC CoC:n. Päätökseen vaikutti Lito-Botnian avainasiakkaiden palaute ja nykyisten raaka-ainetoimittajien FSC CoC alkuperän seurannan sertifikaatit.

LitoBotnia_Asko_Ari_FSC_serti_20190409_web

Lito-Botnia Oy:n Asko Karppinen ja Ari Niemelä vastaanottavat Vaasassa BM TRADAn luovuttaman 9.4.2019 FSC CoC alkuperän seurannan sertifikaatin.

 

Asko Karppinen ja koko Lito-Botnia Oy Ab:n tiimi paneutui intensiivisesti FSC CoC alkuperän seurannan sertifiontiprojektiin. Erittäin onnistuneen  FSC CoC sertifionnin jälkeen Lito-Botnia vahvisti välittömästi asiakkailleen että heillä on voimassaoleva BM TRADAn myöntämä FSC CoC alkuperän seurannan sertfikaatti. Asko Karppinen korostaa että huolellinen ennakkovalmistelu ennen auditointia on erittäin tärkeää erityisesti kun sertifiotavan yrityksen asiakkailla on pikainen tarve ostaa FSC-sertifioituja tuotteita.

Asko Karppinen uskoo että FSC alkuperän seurannan sertifionti tuo heille uusia tarra-asiakkuuksia. Lito-Botnia Oy Ab viestii mm. kotisivuillaan FSC CoC serfioiduista tarratuotteistaan sekä suomen että ruotsin kielellä.

Lue lisää Lito-Botnia Oy:n tuotteista ja toiminnasta: http://lito-botnia.fi/ Läs mer av Lito-Botnia Oy Ab produkter och aktiviter http://lito-botnia.fi/sv/startsida/