JS WOOD OY OSAA PUUKAUPAN

BM TRADAn yrittäjäasiakas JS Wood Oy on perustettu vuonna 1992. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Jorma Stenroos on työskennellyt puutoimialan kanssa vuodesta 1969.

Jorman yrityksellä on PEFC CoC alkuperän seurannan sertifikaatti. Sertikaatin on myöntänut BM TRADA. Jorman asiakkaat arvostavat yrityksen sitoutumista kestävään kehitykseen toiminnasaan, jonka voimassaoleva PEFC CoC sertikaatti vahvistaa. Jorma edellyttää myös puutavaran toimittajiltaan voimaasolevaa puun alkuperän seurannan sertifikaattia. Jorman vahva kokemus puutoimialalta ja pitkäaikaiset luottamukselliset suhteet puuntoimittajiin ja takaavat että JS Wood Oy:n asiakkaat saavat tilauksensa juuri sellaisena kuin tilasivat ja oikeaan ajankohtaan.

Jorman tavoitat puh. 040 570 8974 ja sähköpostitse js-wood@netikka.fi

JS_Wood_Pic_2019_WEB

Kuva: JS Wood Oy:n Jorma Stenroosilla on BM TRADAn myöntämä PEFC CoC puun alkuperän seurannan sertfikaatti osoituksena yrityksen sitoutumisesta kestävään kehitykseen puukaupassa.