PEFC SUOMI – SUOMEN METSÄSERTIFIOINTI RY 20 VUOTTA

PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry juhli järjestelmän 20-vuotista toimintaa Helsingissä 22.5. “Näe metsä puilta – hyvivointia meille kaikille”-tilaisuuden merkeissä eri sidosryhmiensä edustajien kanssa.

 

Tilaisuuteen oli kutsuttu teemaan sopivia luennoitsijoita, joiden esitysten jälkeen käytiin paneelikeskustelu sekä leirinuotio-teemalla pöytäkunnittain interaktiivinen ryhmäkeskustelu jokamiehenoikeuksien hyödyntämisestä.

Lue lisää PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry:n 20 v. “Näe metsä puilta – hyvinvointia meille kaikille” tilaisuudesta ja esiintyjistä: https://pefc.fi/nae-metsa-puilta-hyvinvointia-meille-kaikille/

 
PEFC 20v_1_WEB

Kuva:  PEFC Suomi – BM TRADA Suomi Oy:n Marko Malinen onnittelee 20 v. juhlavuodesta ja kiittää hienosta tilaisuudesta PEFC Suomi – Suomen Metsäsertifiointi ry:n pääsihteeri Auvo Kaivolaa.